Chișinău, Bulevardul Traian 5/3, +373 79 796-513

Nunti

Pentru noi e foarte important ca sărbătoarea noii familii – nunta Dumneavoastră – să se încununeze doar cu amintiri frumoase şi emoţii pozitive.

Pentru fiecare cuplu de tineri este foarte important ca la nunta lor să fie invitaţi oaspeti dragi, rude, prieteni. La fel de important însă e ca această zi să fie una de neuitat. Restaurantul ,,La Vista” este creat pentru a Vă rezolva această problemă.

MIREASA – PRINŢESA SĂRBĂTORII

Arhitectura localului ,,La Vista” este asemeni unui palat în stil clasic. La fel e şi interiorul: coloane, arcade, oglinzi, scară de granit, fotolii cu tapiserie, elemente clasice de decor, flori, toate capătă o stralucire aparte în lumina reflectoarelor moderne. Fiecare colţişor reprezintă un loc perfect pentru o fotografie memorabilă a prinţesei alături de prinţul ei – mirele.

DECORUL SĂLII – OPERĂ DE ARTĂ

Deţinem o experienţă bogată în privinţa servirii meselor, atît cu bucate gustoase, cît şi aranjate cu stil. Pe mese: buchete de flori, candelabre luminate de lustrele de cristal. Scaune confortabile, geamuri cu draperii originale din stofe selecte – toate menite sa transforme nunta într-o petrecere impărătească.

OFERIM SERVICII SEPARATE:

Suplimentar oferim gratuit masa cu arcadă de sarbatoare pentru întîmpinarea oaspeţilor.

Şi incă un detaliu important. Nu se percepe plata pentru arenda sălii, deservire. Ba mai mult, in cazul in care sunt mai multe de 120 de persoane punem la dispozitie gratuit sala de la etajul 1, pentru masa-furşet.

Restaurantul La Vista este deschis colaborării cu fiecare client în parte, la alegerea si întocmirea meniului. Avem o bucătărie variată şi un meniu bogat pentru toate gusturile şi posibilitaţile. La fel, putem oferi o gama larga de băuturi, conform dorinţei Dumneavoastră, la preţ accesibil.

Ţineti minte: Organizarea nunţii în restaurantul ,,La Vista” e convenabilă, deosebită si prestigioasă.